Windows & More continuă investițiile strategice

Pornind de la premise de necesitate, echipa Windows&More a ridicat standardele de producție și livrare în domeniul tâmplăriei PVC și aluminiu la nivel de excelență. Bazându-ne pe un grup de oameni talentați și devotați am intrat pe piață încă din anul 2007, construind un portofoliu vast de clienți.

Când vine vorba de profesionalism și o continuă dezvoltare atât pentru structura companiei, cât și pentru beneficiul și confortul clienților noștri, Windows&More a fost și este în continuare axat pe servicii calitative. Astfel, Windows&More continuă să investească în servicii de logistică pentru rețeaua sa comercială, cumpărând 40% din acțiunile General Smart Spedition, o companie internațională de transport de marfă, devenind astfel unic proprietar cu 100% din acțiuni.

Fondatorul businessului, Cazan Marian, a dat acordul de cumpărare la începutul lunii martie, astfel că la data de 31.03.2022 s-a încheiat negocierea în termenele precizate mai sus.

În acest moment Windows&More este capabil să ofere servicii de logistică și transport cu autonomie maximă în toate regiunile în care este disponibilă livrarea produselor noastre. 

Acest proiect de logistică este în continuă expansiune și prevede achiziția de noi mijloace de transport în perioada următoare, pe lângă colaborările existente cu companii de transport și centre logistice de pe întreg teritoriul țării. 

De asemenea, produsele noastre de PVC și aluminiu continuă să se situeze la standarde înalte, punând calitatea pe primul loc. În plus, aveți opțiunea de a vă configura în întregime produsul de PVC selectat, astfel încât să fie 100% pe placul dumneavoastră. Vă invităm să testați configuratorul interactiv de tâmplărie din PVC în care aveți posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al unei tâmplării de calitate. 

Nu în ultimul rând, pentru a ne asigură că putem răspunde oricărei probleme cu ușurință, avem vorbitori fluenți de engleză, italiană și franceză, care vă stau la dispoziție dacă întâmpinați vreo dificultate în plasarea unei comenzi sau solicitați asistență în urma plasării unei comenzi. 

Vă așteptăm pe site pentru mai multe detalii! 

Telefon: +40774659196

Email: office@windowsandmore.eu

Website: www.windowsandmore.ro

Configurator: https://app.windowsandmore.ro/ 

 

Toate cele bune,

Echipa Windows & More!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.