Salamander bluEvolution 73

Sistemul de ferestre bluEvolution 73 este adecvat tuturor cerinţelor dvs. privind un design de fereastră ambiţios. Suprafeţele excepţional de compacte fac ca profilul să nu fie doar foarte uşor de întreţinut, ci oferă şi o durată de viaţă excepţională. Sistemul de profiluri previne formarea punţilor termice şi oferă astfel o reducere substanţială a facturii energetice. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestrele din material sintetic.

Date:


Profil cu 5 camere

Etanşare falţ

Adâncime constructivă: 73 mm

până la Uw = 0,73 W/(m²K)


Protecţie fonică: până la 46 dB

Siguranţă la efracţie: până la RC 2

Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare secundare, pliante şi oscilo-paralele

Atractiv şi modern sub toate aspectele

Image

Aspect cu suprafeţe decalate

bluEvolution 73 Alu

Placare exterioară cu aluminiu


Aspect de aluminiu de înaltă calitate

Rafinaţi-vă ferestrele în funcţie de stilul dvs. constructiv şi conferiţi-le un look din aluminiu deosebit. Salamander vine în întâmpinarea exigenţelor dvs. în materie de design cu soluţia de finisaj de aluminiu de înaltă calitate, special creat pentru seria Brügmann bluEvolution 73. Indiferent că este vorba de vopsire mată sau fină prin pulverizare în câmp electrostatic în nuanţe eloxate, culori RAL, nuanţe DB sau NCS, se poate satisface orice preferinţă cromatică.

Prinderea placarilor de aluminiu pe profilele Bruegmann BluEvolution73 se efectueaza cu ajutorul unei lipiri speciale. Conferiţi-le ferestrelor nu numai aspectul rafinat, tipic aluminiului, ci creşteţi-le şi gradul de siguranţă, durabilitate şi stabilitate.

Image

Date:


Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale şi secundare