Ferestrele noastre si uşile de balcon Windows and More, vă oferă o multitudine de opţiuni şi se adaptează optim la necesităţile dumneavoastră.


Izolare termica


Datorita gamei foarte ample de sisteme de tamplarie, acoperim o gama variata de clase climatice de la un coeficient de 1,4 W/m2K, pana la sub 0,7 W/m2K, certificat chiar si pentru case pasive ( foto grafic clase climatice, siggla Pasiv House )

Izolare fonică


Tamplaria Windows&More reduce poluarea fonica si asigura un confort sporit.

Cu ajutorul pachetelor de sticla speciala cu tratament acustic "Silence" se pot atinge valori importante de transmitanta acustica

Certificat de performanță energetică

Datorită izolației termice și a numeroase alte caracteristici incluse în design, ferestrele noastre vă asigură confortul în orice moment al anului, ajutând la menținerea unei temperaturi stabile în locuința dumneavoastră. De asemenea, vă va ajuta cu siguranță să economisiți bani pe facturile de utilități.

Prin urmare, ferestrele noastre nu oferă doar izolare termică și costuri reduse, ci și un confort sporit și o gamă largă de opțiuni de design, de la culori si texturi până la tipurile de sticlă. Posibilitățile sunt nelimitate.

Image

Întreținere ușoară

Confort ușor de întreținut

Profitați de manipularea și întreținerea minime.

Întrucât nimeni nu își dorește să petreacă foarte mult timp curățând și întreținând ferestrele, ferestrele noastre vă asigură confort deosebit deoarece: ferestrele sunt proiectate să reziste solicitărilor ridicate, dar și ploii, zăpezii, murdăriei, prafului, precum și deschiderii și închiderii regulate a ferestrelor și ușilor.

Ferestrele noastre sunt prevăzute cu o suprafață deosebită. Curățarea obositoare, care necesită mult timp este o chestiune de domeniul trecutului. De astăzi, veți curăța cu ușurință, folosind apă. Astfel, vă rămâne mai mult timp pentru alte activități.

Vă doriți ferestre ușor de întreținut? Ramele ferestrelor noastre ies în evidență datorită unei suprafețe deosebite. Aceasta conferă ferestrelor o strălucire nobilă și este deosebit de netedă. Astfel, murdăria și praful au doar o suprafață mică de atac.

Nu aveți timp pentru lucrări de întreținere? Nu trebuie să vă petreceți timpul nici vopsind sau cu lucrările de întreținere. Este suficient să puneți o picătură de ulei pe componentele mobile și să întrețineți garniturile de etanșare folosind silicon.

Siguranță

Protecție antiefracție

Ferestrele noastre nu oferă spărgătorilor nicio șansă!

În căminul dumneavoastră trebuie să vă simțiți în siguranță. De aceea, ferestrele noastre oferă protecție optimă împotriva efracției și sunt disponibile în clase diferite de protecție. În acest fel beneficiați de siguranță în orice moment. Folosiţi pur și simplu soluția all-in-one și relaxați-vă!

Clasa de rezistență a ferestrelor dumneavoastră poate fi aleasă în funcție de nevoile dumneavoastră de siguranță. Nu este întotdeauna necesară cea mai ridicată clasă de rezistență. Aflați mai multe despre clasele de rezistență.

Simțiți-vă în siguranță!

Nicio problemă cu tehnologia de siguranță potrivită. Există o modalitate simplă de a vă face căminul mai sigur: ferestrele noastre vă oferă o consolidare individuală a siguranței care complică utilizarea, de exemplu, a levierului de către hoți. Datorită echipamentului de siguranță, în peste o treime din cazuri lucrurile se rezumă la o simplă tentativă de efracție.

Puteți fi consiliat în detaliu cu privire la ferestrele dumneavoastră de siguranță.

Share