Ușile de intrare Windows and More vă oferă Protecție, Izolare și confort.


Izolare termica


Datorita gamei foarte ample de sisteme de tamplarie, acoperim o gama variata de clase climatice de la un coeficient de 1,4 W/m2K, pana la sub 0,7 W/m2K, certificat chiar si pentru case pasive

Izolare fonică


Datorită elementelor structurale utilizate în proiectarea ușilor de intrare, acestea au proprietăți excelente de izolare fonică.

Zgomotul extern generat de mașini sau alți factori umani sau zgomotul extern generat de factori naturali, cum ar fi furtunile, nu vor fi resimțiți în casa dumneavoastră.

Cataloage


Uși rezidențiale din PVC


Image

Uși rezidențiale din aluminiu


Image
Image

Certificat de performanță energetică

Întrucât nimeni nu își dorește să petreacă foarte mult timp curățând și întreținând ferestrele, ferestrele noastre vă asigură confort deosebit deoarece: ferestrele sunt proiectate să reziste solicitărilor ridicate, dar și ploii, zăpezii, murdăriei, prafului, precum și deschiderii și închiderii regulate a ferestrelor și ușilor.

Ferestrele noastre sunt prevăzute cu o suprafață deosebită. Curățarea obositoare, care necesită mult timp este o chestiune de domeniul trecutului. De astăzi, veți curăța cu ușurință, folosind apă. Astfel, vă rămâne mai mult timp pentru alte activități.

Image

Protecție

Ușa de intrare are o rezistență ridicată la impact, rezistență la umiditate, modificări atmosferice, mucegai, coroziune și efecte de lumină ultravioletă.

Aceste caracteristici permit ușilor noastre nu numai să ofere protecție rezistentă la elemente, ci și rezistență pe termen lung.

Conform standardelor europene și clasificării clasei de rezistență RC (WK), ușile Windows and More pot oferi un grad ridicat de protecție împotriva încercărilor de furt și pot fi echipate cu încuietori cu 1, 3 sau 5 puncte de blocare.

Securitate

Ușile de intrare au parametri ridicați de rezistență, datorită suprafețelor cu duritate superioară, ceea ce conferă rezistență crescută la lovituri, îndoire, rupere și deformare, asigurând un nivel sporit de siguranță și rezistență. Astfel, ușile vor putea rămâne intacte chiar și după o perioadă lungă de timp.

Nu există nicio problemă cu tehnologia corectă de siguranță. Există o modalitate simplă de a vă face casa mai sigură: WIndows and More vă oferă măsuri de securitate separate, ceea ce face ca hoții să fie mai complicat să folosească pârghiile și alte operațiuni. Datorită utilizării echipamentului de securitate, mai mult de o treime din cazuri au fost atribuite unor simple furturi.

Auxiliare

Tipuri de broaște


  • broască multipunct
  • broască cu ciocuri și bolturi
  • broască automatică
  • broască cu opozant elecreomagnetic și acționare de la distanță

Ușa reprezintă cartea de vizită a casei tale. Dar noi știm că aceasta nu se rezumă doar la modelul ușii, ci și la elementele auxiliare menite să adauge atăt un aspect mai plăcut, cât și securitate ridicată pentru casa ta.

Abordarea noastră a sistemelor de închidere a ușilor de securitate se caracterizează prin puterea inovației. Soluțiile coerente orientate spre a adăuga valoare adăugată combină siguranța și comoditatea într-o manieră unică.

Acestea sunt, de asemenea, orientate spre cele mai noi evoluții în tehnologia de securitate. Acestea sunt folosite pentru a proteja în mod eficient ușile exterioare, ceea ce este important pentru oameni.

Tipuri mânere


Mânere pentru uși rezidențiale din PVC

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Mânere pentru uși rezidențiale din aluminiu

Image
Image
Image
Image

Unul dintre cele mai importante elemente de stilizare a ferestrelor. Mânerele pentru uși certificate conform RAL și garantează o durată lungă de viață pentru acest sistem de înaltă tehnologie. Securitate de bază cu blocarea tastelor, siguranță adecvată pentru copii.

Avantajele montării unui mâner de ușă extern de înaltă securitate pe ușa dvs. uPVC sunt:

  1. Cilindrul de protecție protejează atacurile de cilindru - Principalul avantaj al utilizării unui mâner de ușă de înaltă securitate este că au un dispozitiv de protecție a cilindrilor care protejează împotriva atacurilor cilindrilor de blocare atunci când spărgătorii încearcă să se fixeze.
  2. Protejați-vă împotriva prinderii mânerului - Marginile teșite și rezistența ridicată a mânerului protejează împotriva atacurilor prin prinderea aluniței.
  3. Mai groase decât mânerele standard - Majoritatea sunt de cel puțin două ori mai groase.

Panel decorativ


ImageImage

Panourile Decorative Windows and Doors pentur uși oferă o gamă largă de modele și stiluri pentru a alege pentru a completa cadrele de ușă existente. Disponibil într-o serie de piei de culoare, există posibilitatea de a satisface gustul personal al fiecăruia.

Panourile noastre pentru uși sunt robuste, oferind o soluție sigură pentru clienții conștienți de siguranță. Folosind doar materiale premium, panourile noastre de ușă oferă o soluție durabilă, care va dura testul timpului.

Toate geamurile noastre folosesc sticlă întărită pentru a menține o soluție sigură de ușă care va suporta chiar și cel mai persistent intrus. Oferind o opțiune de întreținere redusă, panourile ușilor noastre necesită doar o ștergere din când în când.

Share