Ușile armonice sunt o soluție ideală care permite o mai mare libertate de deschidere fără obstacolele barelor transversale (traverse) sau ale panourilor fixe.


Mobilitate


Puteți avea până la 7 componente pe o șină fixă ​​sau încorporate în șapă.Mobilitatea ridicată a acestui model de ușă permite deschiderea completă. Folosește un mecanism de tip „acordeon” pentru a regla aripile mobile astfel încât să puteți deschide liber suprafața pe care doriți să o deschideți. Piesele fixe sau traversele nu vor bloca deschiderea. Calitatea și designul feroneriei asigură flexibilitate și durabilitate.

Feronerie de cea mai buna calitate


Soluția ideală care este cu adevărat generoasă. Mecanismul „acordeon” din foi mobile vă permite să deschideți suprafața dorită.

Pentru a evita eventualele probleme, folosim sisteme de feronerie de cea mai buna calitate, miscarea silentioasa a elementelor tip armonica fiind asigurata de sina de ghidare si de caruciorul care nu necesita intretinere. Inaltimea si presiunea rolelor de ghidare si ale carucioarelor sunt reglabile.