Ușile și ferestrele osciloculisante pot economisi spațiu printr-un sistem de acționare glisant și au efecte excelente de izolare termică și fonică.


Confort și practicalitate

Ușile și ferestrele osciloculisante sunt realizate din același sistem de profil ca geamul ferestrei. Diferența constă într-un sistem special de feronerie care permite ca fereastra să se miște ușor și să alunece de-a lungul părții fixe a componentei de tâmplărie.

Cum funcționează

Cu un sistem unic de glisare, ușa osciloculisantă poate realiza o funcționare lină și poate muta cu ușurință fereastra ferestrei spre interior.

Când este închisă, partea mobilă se deplasează din nou spre interior și rămâne în poziția închisă în deplină aliniere cu partea fixă.

Sistemul se închide cu etanșeitate maximă și siguranță completă prin multiple puncte de închidere distribuite pe întreaga periferie a cercevelei ferestrei.

Ergonomic și ușor de folosit

Aceste sisteme pot utiliza spațiul camerei ergonomic, făcându-l ușor de utilizat pe terasă. Designul similar cu alte uși și ferestre ale casei permite integrarea acesteia în conceptul arhitectural general al casei.

Cu sistemul hardware glisant, sistemul nostru nu ocupă spațiu intern pentru a se deschide. Prin manipularea ușoară a mânerului, se poate realiza o ventilație optimă prin funcția de înclinare.