Este un sistem pentru uși și ferestre care are cea mai mare flexibilitate în design, fără a afecta performanțele glisantei.


Ideal pentru orice proiect de imobiliare


Este proiectat pentru a fi combinat cu alte sisteme de ferestre și permite diferite configurații de diferite stiluri și dimensiuni.

Adâncimea de construcție a sistemului este de 41 mm, ceea ce este ideal atât pentru clădiri rezidențiale, cât și comerciale. Are o ramă optimizată, astfel încât canatul să se poată suprapune peste ramă cu 8 mm, asigurând astfel etanșeitatea.

Varietate de culori


Cel puțin 40 de tipuri de folii decorative nestandardizate (imitație de lemn sau culori solide) pot fi utilizate pe una sau pe ambele fețe ale diferitelor profile. Aceste folii care pot fi utilizate la termopan rehau pot crea adnotări de culoare în funcție de cerințele individuale. Datorită varietății de culori, timpul de livrare poate fi mai mare.

Certificat de performanță energetică

Întrucât nimeni nu își dorește să petreacă foarte mult timp curățând și întreținând ferestrele, ferestrele noastre vă asigură confort deosebit deoarece: ferestrele sunt proiectate să reziste solicitărilor ridicate, dar și ploii, zăpezii, murdăriei, prafului, precum și deschiderii și închiderii regulate a ferestrelor și ușilor.

Ferestrele noastre sunt prevăzute cu o suprafață deosebită. Curățarea obositoare, care necesită mult timp este o chestiune de domeniul trecutului. De astăzi, veți curăța cu ușurință, folosind apă. Astfel, vă rămâne mai mult timp pentru alte activități.

Image

Avantaje

  • Oferă un aspect plăcut. Sunt cunoscute pentru designurile lor deosebite și pot fi ușor integrate în orice tip de casă, în special în casele moderne;
  • Funcționare extrem de simplă și durată de viață mai lungă. Sistemul de uși glisante este durabil și ușor de utilizat. Unul dintre principalele motive este greutatea redusă.
  • Sunt sigure și eficiente. Ușile glisante elimină riscul ciupirii degetelor, care sunt de obicei aceleași cu ușile obișnuite (în special pentru copii) și nu se vor prăbuși niciodată din cauza fluxului de aer intern.
  • Pot ajuta la economisirea spațiului. Ele pot înlocui subtil anumite pereți interiori, pot separa zona activă menținând în același timp un sentiment de intimitate.
  • Vor reduce pierderile de căldură din cameră. Acestea sunt foarte eficiente în menținerea nivelurilor optime de calorii și ajută la economisirea caloriilor.