Windows & More…..din 2007


Unde ne situăm?

Dupa acești ani de activitate suntem capabili să menținem calitatea serviciilor pe care le oferim la cele mai înalte standarde de calitate. Suntem obișnuiți să lucrăm exclusiv cu produse de calitate, să alegem varianta cea mai bună și să păstrăm prețurile corecte. Dovada certă a trăsăturilor exprimate mai sus se răsfrânge în modul în care atât clienții cât și partenerii nostri ne promovează mai departe.

Avem o acoperire teritorială foarte bună, atât pe teritoriul românesc cât și în marea majoritate a statelor europene importante (Italia, Franța, Germania, Elveția, Belgia, Anglia, Spania, Austria, Polonia, Norvegia, Olanda). Putem livra din stoc o bună plajă din produsele noastre. Păstrăm cu strictețe aceleași principii care ne-au propulsat în branșă și le îmbunătățim.

O lume modernă

Pornind de la premise de necesitate, echipa noastră a ridicat standardele de producție și livrare în domeniul tâmplăriei PVC la nivel de excelență. Bazându-ne pe un grup de oameni talentați și devotați am reușit să operam în piață încă din anul 2007, cu un portofoliu real de clienți importanți.

Am pornit de la ideea de inovație și îmbinând acest element cu dorința de a oferi calitate cât mai înaltă la prețuri competitive, am ajuns unul dintre principalii ofertanți de tâmplărie PVC din piață. Am dezvoltat un departament dedicat clienților, unde un consultant Windows & More va prelua orice cerință și va face propunerea optimă. Așa cum fiecare persoană este unică, având o sumă de trăsături caracteristice, fiecare clădire este în felul său unică, atât prin design cât și prin alte elemente definitorii. Astfel, consultanții nostri vă pot oferi soluții și sugestii la cerințele dvs.

În ce direcție ne îndreptăm?

Într-o lume tot mai dinamică și mai modernă, nevoia confortului și a calității nivelului de trai se ridică pe culmi din ce în ce mai înalte. Pentru satisfacerea acestor nevoi, principalul obiectiv este reprezentat de locuința în care ne petrecem cel mai mult timp din viață. Principii de confort termic, izolare fonică, securitate și estetică stau la baza conceptului de locuință în ziua de astăzi.

Windows & More  vă oferă soluția perfectă prin produsele de tâmplărie PVC REHAU. Cunoscut la nivel mondial, producatorul german este printre liderii din piață, atât datorită calități produselor sale cât și datorită principiilor care stau la baza întregului său concern.

În toți acești ani am acumulat experiența pentru dvs.

Cum este de așteptat, într-o piață liberă, tendințele sunt de a ne îndrepta către furnizori în funcție de criteriile clasice:

  • Calitate
  • Pret
  • Montaj
  • Termen de livrare

Astfel, soluțiile vor fi întotdeauna optime. Echipa noastră vine în întâmpinarea cerințelor clienților cu oferte dezvoltate în ani de activitate.

Share