Cine produce cele mai bune profile din PVC din Europa?

Știm cu toții că industria producătoare de PVC este imensă și feroce.

Chiar dacă există tone de furnizori și distribuitori, există câțiva care ies în evidență.

Unii oameni chiar știu acest lucru și cer exact tipul de profil PVC de care au nevoie. Alții nu și au nevoie de consultanță.

Cu toate acestea, cei mai buni furnizori (producători) sunt totuși REHAU și SALAMANDER.

Profilele lor sunt fabricate cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație, proiectate și cercetate special pentru a vă reduce costurile pe termen lung prin intermediul caracteristicilor de eficiență energetică.

În plus, acestea sunt, de asemenea, rezistente la incendii, iar izolarea lor fonică este excelentă.

Rezistă bine în fața hoților, ținându-i tot timpul la distanță, iar condițiile meteo exterioare, oricât de periculoase ar fi, nu vor avea niciun fel de impact asupra ferestrelor dumneavoastră. Acestea sunt construite pentru a dura și pentru a vă economisi bani pe termen lung.

Când vine vorba despre care dintre ele este cea mai bună, părerile sunt împărțite. REHAU este de aproximativ 10 ori mai mare decât SALAMANDER în ceea ce privește veniturile, însă unii specialiști preferă în continuare profilele SALAMANDER și le consideră superioare.

Oricare ar fi cazul, ambele sunt cele mai bune de pe piață, iar alegerea între ele este pur și simplu o chestiune de preferințe personale. Pe termen lung, ambele vă vor oferi standarde ridicate de confort, vă vor menține casa liniștită și sigură și vă vor face economii la facturi.

Lasă un răspuns