Cele mai Mari 8 Avantaje ale Ferestrelor de PVC

Fie că îți renovezi casa sau că o construiești acum, ferestrele sunt un factor critic al construcției casei. Lumina trebuie să pătrundă în casă pe undeva. În plus, cu avansurile tehnologice din ultimele decenii, ferestrele nu mai sunt create doar cu acest scop în minte.

Ferestrele secolului 21 sunt menite să ofere izolare acustică și termică, securitate, durabilitate și multe altele. Cele mai mari 5 avantaje ale acestora sunt următoarele:

  1. Mentenanță minimă. Spre deosebire de ferestrele vechi cu cadre din lemn, cele din PVC nu trebuie schimbate, lăcuite sau șlefuite. Se pot spăla ușor doar cu un burete sau o bucată de material cu apă și săpun.
  2.  Durabilitate ridicată. Ferestrele din PVC sunt rezistente în mod natural la umiditate, poluări atmosferice, mucegai și igrasie. Nu putrezește, nu ruginește, nu se formează fulgi și nu este afectat de coroziunea sării. Acest lucru face ca ferestrele și ușile din PVC să fie o alternativă de lungă durată la cadrele din lemn.
  3. Izolare fonică. Atunci când este utilizat împreună cu ferestre cu geam termopan, ferestrele din PVC pot ajuta la reducerea zgomotului cu până la 45 decibeli sau aproape 80%. Acest lucru poate duce la un mediu de acasă mai pașnic și liniștit, ferit de sunetele orașului.
  4. Izolare termică. PVC-ul este un izolator natural și are o conductivitate scăzută a căldurii. Ferestrele și ușile din PVC vă izolează casa, păstrând etanșarea aerului în interiorul sistemului. Acest lucru duce la mai puțină dependență de aparatele de aer condiționat și încălzitoare pentru a regla temperatura din casa ta. Prin urmare, ferestrele și ușile din PVC economisesc energie și economisesc bani pe termen lung.
  5. Securitate ridicată. Pot fi adăugate până la la 10 puncte de blocare diferite la ferestrele și ușile din PVC. Atunci când este utilizat împreună cu sticlă securizată sau laminată, acest lucru va face practic imposibil accesul intrușilor.
  6. Imun la vremea neprielnică. Ferestrele și ușile din PVC sunt protejate împotriva condițiilor meteorologice grele și pot fi personalizate la rezistența maximă la vânt și la rezistența la foc.
  7. Sunt prietenoase cu mediul. PVC este un material reciclabil care necesită mai puține resurse decât alternativele metalice. Are o durată de viață de 40 – 80 de ani și poate fi reciclat în gresie, țevi și fitinguri comerciale, țevi pentru instalații sanitare, stâlpi de ghidare și alte aplicații.
  8. Create la comandă.
    Toate ferestrele și ușile uPVC de la Windows and More sunt construite la comandă conform specificațiilor exacte ale clientului, ceea ce înseamnă că ferestrele se încadrează perfect în casa sau clădirea ta.
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.