Sistem antiefractie

Întotdeauna siguranța trebuie să se afle printre primele criterii atunci când faci alegeri importante pentru tine și cei dragi. Este usor de prevenit o efractie prin ferestre daca stim cele mai frecvente metode de fortare: intrare printr-o fereastra batata sau oscilanta, deschidere fortata, demontare balamale sau spargere sticla.

Din fericire, tamplaria WindowsandMore este prevazuta cu sisteme anti-efractie care pot face fata la tentativele hotilor de a patrunde in locuinta.

O fereastra cu protectie antiefractie include solutii tehnice de feronerie, armatura si sticla speciale. WindowsandMore recomanda folosirea armaturii duble, a unei sticle antiefractie ( 331) si a variantei de feronerie cu inchideri tip ciuperca pentru o protectie majora impotriva hotilor.

Clasa de rezistenta RC1: Fie prin lovire, impingere sau tragere în/din fiecare colț al ferestrei, mânerul cheii oferă o protecție suplimentară pentru a proteja împotriva furtului. Nivelul de securitate de bază reduce protecția împotriva furtului!

Clasa de rezistență RC2: Protecție îmbunătățită impotriva forței brute (folosind unelte simple tipmistrie,  șurubelniță, clește), protecție sporită a tuturor colțurilor ferestrei, spațiu calculat atent între rolele de închidere în formă de ciupercă, mânere cu butuci, sticlă laminată și sticlă securizată.

Nivel de rezistență RC3: Protecție îmbunătățită impotriva forței brute (folosind unelte grele, cum ar fi o rangă), protecție îmbunătățită la toate colțurile ferestrei, spațiu calculat atent între rolele de închidere în formă de ciupercă, mânere cu butuci, sticlă laminată și sticlă securizată.

Cu ajutorul dispozitivelor de securitate ridicată recomandate de WindowsandMore, în peste 95% din cazuri, orice încercare de a intra prin efracție va rămâne doar o tentativă!