De ce ai nevoie de ferestre din aluminiu pentru un proiect rezidențial sau industrial?

Dacă vă întrebați de ce atât de multe ferestre industriale nu sunt industriale, permiteți-mi să vă reamintesc că ferestrele industriale nu sunt întotdeauna cea mai rentabilă opțiune. Majoritatea ferestrelor industriale sunt utilizate în case sau birouri, ceea ce înseamnă că nu sunt utilizate în scopuri industriale grele, cum ar fi sudarea. Dacă sunteți în căutarea ferestrelor industriale pentru biroul sau casa dvs., puteți lua în considerare vitrinele industriale aici.
Dacă sunteți în căutarea unei ferestre industriale simple, care să aibă o bază de sticlă, acest articol este pentru dvs.

De ce ai vrea o fereastră din aluminiu?
Aluminiul este o alegere mai bună pentru ferestrele industriale, deoarece are o conductivitate termică mai mare decât oțelul sau uPVC. Aceasta înseamnă că ferestrele din aluminiu sunt mai eficiente la absorbția căldurii, ceea ce va reduce câștigul de căldură atunci când ferestrele sunt deschise și închise.
Fereastra din aluminiu este, de asemenea, mai durabilă. Ferestrele din aluminiu sunt, de asemenea, mai greu de zgâriat, ceea ce ajută la prevenirea deteriorării în timpul procesului de instalare.

Cum instalați ferestrele industriale?
Când instalați ferestre industriale, va trebui să instalați două piese de hardware: un cadru de fereastră și un cadru de ușă. De aceasta se ocupă o echipă de specialiști.

Care sunt avantajele ferestrelor industriale?
Dacă doriți să adăugați ferestre din aluminiu la casa sau proiectul dvs., puteți lua în considerare următoarele avantaje:

  • Sunt mai ieftine decât ferestrele uPVC (pe termen lung)
  • Sunt mai eficiente
  • Sunt mai durabile
  • Sunt mai ușor de instalat

Aflați mai multe despre avantaje aici.
Cum securizezi fereastra?
Puteți asigura fereastra utilizând un sistem de blocare. Pentru a asigura fereastra, va trebui să securizați cadrul. Cu toate acestea, ferestrele noastre din aluminiu au deja sisteme de securitate încorporate pentru a vă apăra de răufăcători.

Lasă un răspuns