Culisanta în plan paralel (Glissant slide)

Euro-Design Slide S920 -WindowsandMore-  Conceput pentru oricine.

 

Este un sistem pentru uși și ferestre care are cea mai mare flexibilitate în design, fără a afecta performanțele glisantei. Este proiectat pentru a fi combinat cu alte sisteme de ferestre și permite diferite configurații de diferite stiluri și dimensiuni.

 

Adâncimea de construcție a sistemului este de 41 mm, ceea ce este ideal atât pentru clădiri rezidențiale, cât și comerciale. Are o ramă optimizată, astfel încât canatul să se poată suprapune peste ramă cu 8 mm, asigurând astfel etanșeitatea.

 

Faptele au dovedit că utilizarea ușilor glisante este o alegere înțeleaptă, are următoarele avantaje:

  • Oferă un aspect plăcut. Sunt cunoscute pentru designurile lor deosebite și pot fi ușor integrate în orice tip de casă, în special în casele moderne;
  • Funcționare extrem de simplă și durată de viață mai lungă. Sistemul de uși glisante este durabil și ușor de utilizat. Unul dintre principalele motive este greutatea redusă.
  • Sunt sigure și eficiente. Ușile glisante elimină riscul ciupirii degetelor, care sunt de obicei aceleași cu ușile obișnuite (în special pentru copii) și nu se vor prăbuși niciodată din cauza fluxului de aer intern.
  • Pot ajuta la economisirea spațiului. Ele pot înlocui subtil anumite pereți interiori, pot separa zona activă menținând în același timp un sentiment de intimitate.
  • Vor reduce pierderile de căldură din cameră. Acestea sunt foarte eficiente în menținerea nivelurilor optime de calorii și ajută la economisirea caloriilor.

 

Pentru a descoperi prețul ferestrei noastre click aici!

Share