7 Lucruri de care Trebuie să Țineți cont atunci când Alegeți Sistemul Perfect de Ferestre

Există mai multe motive convingătoare pentru a vă moderniza ferestrele. Ferestrele noi, cu un design diferit, pot îmbunătăți aspectul casei dvs. și îi pot crește atractivitatea. De asemenea, puteți înlocui ferestrele învechite cu ferestre mai noi și mai eficiente din punct de vedere energetic. Desigur, va veni un moment în care nu veți avea altă opțiune decât să vă înlocuiți ferestrele vechi, deoarece acestea și-au depășit utilitatea.

Iată o scurtă trecere în revistă a lucrurilor pe care trebuie să le căutați atunci când selectați o fereastră nouă pentru casa dvs:

Stiluri de ferestre
Ați putea dori să înlocuiți o fereastră veche cu una care este similară ca stil și design. Cu toate acestea, nu există nicio reglementare care să vă oblige să faceți acest lucru. În schimb, puteți alege o fereastră de înlocuire cu un design complet diferit pentru a actualiza aspectul casei dumneavoastră. Iată câteva dintre cele mai comune stiluri de ferestre:

  • Fereastră fixă
  • Fereastră cu una sau mai multe ferestruici
  • Fereastră oscilantă
  • Fereastră armonică
  • Fereastră glisantă cu ridicare
  • Glisant glisant
  • Fereastră pivotantă
  • Fereastra Vasistas
  • Fereastra Arcade
  • Fereastră trapezoidală

Designul casei 
Selectați ferestrele care se potrivesc cu arhitectura casei dumneavoastră. Ferestrele batante și glisante sunt obișnuite în casele contemporane, în timp ce ferestrele cu marchiză sau ferestrele cu balustradă dublă arată foarte bine în casele mai vechi. Ferestrele tip bovindou sau arc ar arăta fantastic într-o casă în stil de fermă.

Materiale cu consum redus de energie 
Ferestrele cu un singur geam sunt comune în cazul ferestrelor mai vechi, iar faptul că trebuie să le înlocuiți poate fi un cadou deghizat, deoarece acum aveți opțiunea de a alege ferestre cu consum redus de energie. Ferestrele cu geamuri duble sau triple vă vor ajuta să economisiți bani pe energie, blocând în același timp și zgomotul exterior.

 

Construcție de cel mai înalt calibru
Căutați ferestre noi care sunt garantate ca fiind etanșe la intemperii. Veți dori să vă asigurați că ferestrele au fost sudate prin fuziune pentru rezistență maximă și longevitate. Selectați tipul de sticlă care blochează eficient razele UV periculoase.

Instalare
Întrebați despre garanția de instalare a companiei de ferestre de înlocuire. Cum este procedura lor de instalare în timpul lunilor de iarnă, când afară este ger? Câți muncitori vor fi necesari pentru a vă instala ferestrele și cât timp va dura procesul?

Materialul și culoarea pentru ramele ferestrelor
Este important să comparați materialele pentru rame de ferestre, deoarece nu toate sunt egale. Luați în considerare valoarea izolatoare a ramei, eficiența energetică și cât de ușor va fi de întreținut. Diferitele materiale au avantaje și dezavantaje, așa că este esențial să vă faceți studiul.
Atunci când căutați ferestre de înlocuire, căutați o companie care oferă o varietate de culori și stiluri. Instalatorii de ferestre cu cea mai mare experiență vă vor oferi ferestre pe măsură, în stilul, culoarea și finisajul exact pe care îl alegeți.

Întreținerea și curățarea
Fiecare parte a casei dumneavoastră, inclusiv ferestrele, are nevoie de atenție și întreținere. Materialul și designul ferestrelor dvs. vor determina modul în care le veți curăța. Vinilul este unul dintre cele mai ușor de întreținut, deoarece nu necesită șlefuire sau vopsire.

 

Lasă un răspuns